6 gerechten voor als je moe uit je werk komt

Vandaag wil ik graag deze verzameling van 6 recepten met jullie delen. Soms heb je wel eens van die dagen dat je het echt niet op kunt brengen om te koken. De Chinees en de Pizzeria roepen je naam en je hebt de telefoon al in je handen. Vaak vind ik dit dan toch zonde... Dan ga ik liever een keer lekker uit eten in het weekend. Daarbij moet je ook nog vaak lang wachten. Daarom heb ik deze 6 gerechten voor je op een rijtje gezet. Ze staan super snel op tafel en de inspanning is minimaal!

 

Tortellini met romige spinaziesaus

Stipt op 1 staat voor mij deze romige tortellini. Het is het ultieme comfort food en je hebt 'm binnen 10 minuten op tafel staan. Daarbij is het snijwerk ook nog eens minimaal.  Klik hier voor het recept. 

 

Makkelijke wraps met falafel

Deze wraps met falafel zijn ook echt een uitkomst na een lange dag. Neem kant-en-klare falafel en je hebt alles binnen 5 minuten klaar. Klik hier voor het recept. 

 

Pizza's op Turks brood

Wat ik fijn vind aan deze pizza's is dat je geen pannen gebruikt. Je smeert je pizza in met tomatensaus, belegt hem met je favoriete beleg en de oven doet al het werk voor je. Echt een top recept! Klik hier voor het recept. 

 

Snelle pasta met romige tomatensaus   

Neem een zak met voorgesneden groenten en maak het recept verder gewoon zoals aangegeven. Je hebt deze pasta dan zo op tafel staan en hij is echt om te smullen! Klik hier voor het recept. 

 

Tabouleh met falafel

Deze kruidige couscoussalade vind ik ook altijd fijn na een lange dag. Je hoeft alleen de kant-en-klare falafel te bakken en verder bereid je alles in een saladeschaal. Klik hier voor het recept. 

 

Fajita's

Koop de guacamole en de salsasaus kant-en-klaar en je hebt deze fajita's binnen 10 minuten op tafel staan. Daarbij kun je er super lang van genieten met wat nacho's erbij! Comfort food alert! Klik hier voor het recept. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.