Verantwoord vegetarisch eten, hoe doe je dat?

Verantwoord vegetarisch eten... Ja, dat kan soms best nog eens een opgave zijn! De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel geleerd over een gezonde vegetarische leefstijl. Ik heb hier op de website al wel vaker verteld dat ik me veel beter voel nu ik bijna helemaal vegetarisch eet. Dit is alleen niet altijd zo geweest. Ik zal je in dit artikel vertellen over de fouten die ik aan het begin maakte en ik zal je laten zien waar je op moet letten als je besluit om helemaal vegetarisch te gaan eten. Lees je mee?


Culinaire souvenirs uit Noorwegen 

Afgelopen week (augustus 2018) ben ik met mijn vriend naar Noorwegen geweest. We vertrokken op vrijdag naar Bergen en zijn toen via de fjorden naar Oslo gegaan. We hebben het zo ontzettend leuk gehad! Noorwegen is een enorme aanrader wat mij betreft. De fjorden zijn echt prachtig en daarbij is het helemaal niet zo toeristisch. Ik zal jullie in deze blogpost laten zien wat ik allemaal meegenomen heb aan culinaire souvenirs. De lijst is zeker niet zo groot als die van Frankrijk bijvoorbeeld, maar toch zitten er een paar hele speciale dingen bij!


Gezond eten met een klein budget

Als student weet ik heel goed hoe het is om elke week boodschappen te doen met een klein budget. Ik had graag de lotto gewonnen, maar helaas is dat me nog steeds niet gelukt. Om zo veel mogelijk geld over te houden aan het einde van de maand, bespaar ik als eerst op mijn boodschappen. Hier valt vaak veel te winnen! Toch wil ik wel gewoon lekker gezond kunnen eten. Gezond eten is in mijn ogen ontzettend belangrijk. Het lijkt soms of deze twee dingen niet goed te combineren zijn; gezonde producten zijn nu eenmaal duurder dan de ongezonde varianten. Zo kost speltbrood bijvoorbeeld meer dan een halfje wit. Toch heb ik inmiddels wat trucjes gevonden om gezond eten zo betaalbaar mogelijk te maken. Hieronder wil ik ze graag met je delen!