High Tea bij De Drie Graefjes

Deze High Tea heb ik kado gekregen van een vriendin voor mijn verjaardag. Samen gingen we op pad om te highteaën bij ons favorietje tentje: 'De Drie Graefjes'. Wat hadden we er zin in! De Drie Graefjes is een American Bakery en bevindt zich op twee locaties in Amsterdam. Er zit er eentje net achter de Dam en de ander bevindt zich op het Rokin. Meestal gaan we lunchen bij die op de Dam maar voor de High Tea moesten we op het Rokin zijn. Wij waren super enthousiast over deze High Tea! Lees je mee?

De locatie van deze De Drie Graefjes is echt ideaal. Wij namen de tram vanaf het Centraal Station (het regende) en we stapten praktisch voor de Bakery uit. Bij binnenkomst word je echt meteen enthousiast van alle heerlijke taarten en cupcakes in de vitrines. Het ziet er zo lekker uit! En het leuke is dat je dat straks dan allemaal mag opeten... De High Tea was een verdieping hoger. Daar waren de tafeltjes gedekt met schattige schoteltjes en grote theepotten. Ik als serviesverslaafde kon me hier helemaal in vinden. De inrichting had misschien wel iets gezelliger gekund, maar het uitzicht maakte al veel goed.

Wij hadden gekozen voor de 'Sweet High Tea'. Deze High Tea bestaat alleen uit zoetigheden. Daarbij krijg je onbeperkt thee. De thee is helaas niet zo speciaal. Je kunt gewoon kiezen uit wat theezakjes. Gelukkig kwamen we eigenlijk toch niet voor de thee. Het ging ons meer om die heerlijke taarten. Na een paar minuutjes kwam er al een meisje met onze etagère. De etagère lag vol met allemaal lekkere taartjes, cupcakes en scones.

Wat lag er precies allemaal op onze etagère?     

  • 2 blondies met een glazuur van witte chocolade 
  • 1 mini vanille cupcake met roze botercrème
  • 1 mini devil's food cupcake
  • 2 chocolate chip cookies
  • 2 chocolate cookies
  • 4 scones met rozijnen en een zelfgemaakte bramenjam met clotted cream
  • 1 confetti cupcake met botercrème
  • 1 grote punt red velvet cake
  • 1 grote punt New York style cheesecake, oranje speciaal voor Koningsdag

Wat waren de blondies lekker... Deze waren misschien wel het lekkerst van de High Tea. We hebben zo genoten van al het lekkers! Het eten was gewoon heel erg goed. Je zit wel vrij snel vol van de High Tea, omdat het alleen zoetigheden waren. Het was best machtig af en toe. Gelukkig heb je ruim de tijd en is alles veel te lekker om te laten liggen. We hebben niet alles opgekregen, maar als je wilt kun je de rest mee naar huis nemen. Op z'n Amerikaans in een doggybag.  

We waren in totaal 30,- kwijt voor twee personen. Voor een High Tea valt dit echt reuze mee. Wel is het zo dat de complete ervaring wat minder is. Je krijgt in een keer al het eten op tafel. Er zijn dus geen verschillende rondes. Ook vond ik de thee een minpunt. Ik had 'm thuis lekkerder kunnen zetten. Zelf vond ik wel dat het eten dit ruimschoots goedmaakte. Voor iemand die fan is van zoet, is deze High Tea echt geweldig!   

 

Beoordeling (1-10): ♥♥ (8)

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.