Café Blond in Amsterdam

Zoals jullie inmiddels wel gemerkt hebben, ben ik een enorm grote fan van Blond Amsterdam. Mijn huis is net een mini-museum. Serviesgoed, textiel, agenda's, telefoonhoesjes... Noem het maar op of ik heb het hier staan! Nu spaar ik het ook al heel erg lang, dus dan mag het ook wel. (Dit is mijn standaard smoes als ik weer eens iets nieuws wil kopen.) Maar goed, Blond heeft dus sinds kort een Blond Café! Gelukkig is mijn moeder ook fan en samen gingen we afgelopen week op pad. Hoewel het nog een hele klus was om er te komen (de Ferdinand Bolstraat ligt op dit moment open), was het prima te vinden en hebben we er heerlijk gezeten. Benieuwd naar wat we ervan vonden? Lees dan mee!


Me Naam Naan in Amsterdam

Zaterdag ben ik samen met mijn vriend een dagje naar Amsterdam geweest. We zijn naar 'Het Verlangen' geweest in de bioscoop en daarna besloten we lekker uiteten te gaan. Super gezellig! De tante van mijn vriend had ons al een tijdje geleden gewezen op het Thaise restaurant Me Naam Naan. We hadden allebei zin in Thais en dus gingen we op pad. Benieuwd wat we van het restaurant vonden? Lees dan mee!  


Eatmosfera in Amsterdam

Gister ben ik samen met mijn vriend uit eten geweest in Amsterdam. Meestal vergeet ik foto's te maken uit enthousiasme, maar dit keer was ik in vorm! Aangezien het restaurant heel centraal gelegen is en ik het een enorme aanrader vind, besloot ik er maar een review van te maken. Kijk je gezellig mee?