Gado Gado Wraps

Mijn vriend had laatst super veel zin in Gado Gado. Omdat ik de beroerdste niet ben, had ik alle ingrediënten in huis gehaald. Alles behalve de rijst... Oeps! Toen ik op internet een plaatje zag van Gado Gado Wraps was mijn probleem opgelost. Tortilla's hadden we namelijk wel in huis. Dit is een super leuke variatie van een echte Gado Gado, die we zeker nog vaker gaan maken! 

 

Voor 2 personen

Ingrediënten:
4 tortilla wraps  
100g sperziebonen
100g witte kool
2 wortels
2 handjes taugé
2 eieren, gekookt
2 bosuitjes
4 handjes gebakken uitjes 
Pindasaus, klik hier voor het recept


Bereidingswijze:
Kook de eieren in een steelpannetje. Doe dit zoals je gewend bent.

Verwijder de uiteinden van de sperziebonen en snijd de kool in reepjes. Zet een pan met water op en kook de sperziebonen hierin 5 minuten. Voeg in de laatste minuut de kool toe. Giet de groenten af en spoel ze gelijk om met koud water om het kookproces te stoppen.

Bereid de pindasaus zoals aangegeven in het recept. Snijd de wortels in dunne linten met een kaasschaaf. Snijd ook de bosui fijn.

Nu kun je de borden opmaken. Bereid de wraps zoals aangegeven op de verpakking. Leg een wrap op een bord en doe hier de taugé, groenten, wortel en een gekookt ei op. Zorg ervoor dat de pindasaus lekker heet is en serveer deze eroverheen. Eindig met de bosuitjes en de gebakken uitjes.  

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.