Makkelijke Perencake

Mijn tante Sandra heeft sinds kort een perenboom in de tuin staan. Vorig jaar was ik bij mijn nichtje op de verjaardag en toen had San deze perencake gemaakt. Ik vond hem zo lekker! Natuurlijk vroeg ik haar of ze het recept voor me had en ik heb de cake toen wel een paar keer gemaakt. Gek genoeg heb ik hem alleen nooit op de website gedeeld...


Muffins met appel en kaneel

Zoals jullie hier al eens hebben kunnen lezen, doen mijn vriend en ik onze boodschappen op zaterdag altijd op de markt. Hier kun je onder andere de kraam van Bakkerij 't Stoepje vinden en deze ruikt altijd heerlijk naar vers gebakken broodjes en muffins. De muffins met appel en kaneel om precies te zijn! Vaak kunnen we die mooie cakejes dan ook niet laten liggen, maar de laatste tijd maak ik ze eigenlijk liever zelf. Ik vind mijn eigen versie stiekem toch net even wat lekkerder en daarbij ruikt je hele huis heerlijk naar kaneel. Echt een aanrader voor nu het weer herfst wordt! 


Snickerdoodles

Als je jezelf nu afvraagt wat Snickerdoodles zijn, moet je echt heel snel je spatel en mengkom erbij pakken! Snickerdoodles zijn zachte Amerikaanse koekjes met een knapperige buitenkant met kaneelsuiker. Super simpel, maar te lekker! Je hebt slechts een paar basisingrediënten nodig en alles gaat in een kom. Als je zin hebt in lekkere koekjes, maak dan deze Snickerdoodles. Ze staan binnen een halfuur voor je neus.